Zgjidhni Apartamentin Tuaj


Kompleksi Rezidencial "ANA" ndodhet në një zonë panoramike pranë "Qytetit Studenti, me një orientim dhe pamje të mrekullueshme nga Jugu. Vetëm 15 minuta në këmbë nga Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", afër arterieve të komunikimit dhe pikave të rëndësishme për një zonë banimi cilësore, si shkolla, hapësira të gjelbra, zona argëtimi (Rr. "Elbasanit", "Blloku").


Orientimi dhe Vendndodhja


Kompleksi është i përbërë nga 5 objekte bazë, që qëndrojnë natyrshëm dhe me elegancë.
Duke i kthyer fytyrën diellit, struktura shkrihet dhe i përshtatet morfologjisë së terrenit me një formë sa dinamike aq edhe të thjeshtë e të ekulibruar. Synimi ynë në këtë projekt është të bëjmë të takohen dy ideale: hapësira të bollshme, të pëlqyeshme, sheshe dhe rrugë tradicionale, të rrethuara nga një volumetri e veçantë dhe shtëpi të mrekullueshme. Shiko Harten...


Kontakt SHPK - Të ndërtosh është më shumë se sa duket

 

CITYFÖRSTER është një rrjet ndërkombëtar prej njëmbëdhjetë dizenjatorëve, arkitektëve dhe urbanistëve.

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites