You are here

Apartamenti 311-1

"Qyteti Studenti” eshte nje nga pikat me te gjalla e me te gezueshme te Tiranes. Ky kompleks, me strukturen e vet te vecante, me diferencat ne lartesi, me hapesiren komerciale qe shtrihet ne disa nivele dhe me pamjen e kendshme, do te jete vendi perfekt per aktivitete sherbimesh. Hapesirat e rregulluara perreth, oborret dhe gjelberimi u shtojne ketyre hapesirave marrdhenien e nevojshme me natyren dhe driten.

Karakteristikat:

Tipi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
3
Kati: 
0
Sipërfaqe Individuale: 
42.5 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
6.4 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
48.9 m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Agjenti Immobiliar: Enkeleide Davidhi

+355 68 20 29 807

info@kontakt.al

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites