You are here

Depo 4103

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave.

Karakteristikat:

Tipi: 
Depo
Shkalla: 
4
Kati: 
-1
Sipërfaqe Individuale: 
11.3 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
10.2 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
21.5 m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Agjenti Immobiliar: Enkeleide Davidhi

+355 68 20 29 807

info@kontakt.al

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites