You are here

Depo 5224

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave.

Karakteristikat:

Tipi: 
Depo
Shkalla: 
5
Kati: 
-2
Sipërfaqe Individuale: 
6.9 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
6.2 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
13.1 m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Agjenti Immobiliar: Enkeleide Davidhi

+355 68 20 29 807

info@kontakt.al

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites