You are here

Na pyesni- Ju përgjigjemi

Për apartamentet fillon nga 730 Euro / M2

Cmimi final eshte ne varesi te menyres se pageses. Ne qofte se paguani 95% te shumes me lidhjen e kontrates, mund te arrini deri ne 700 Euro/m2 gjithmone ne varesi te njesise qe keni zgjedhur.

Objekti do te ndertohet ne perputhje te plote me lejen e ndertimit te Bashkise Tirane dhe do te hipotekohet menjehere pas ndertimit.

Kontakt mundeson financimin ne deri 70% te shumes nepermjet nje produkti kreditimi specifik ne Union Bank. Per te patur nje informacion per kestin mujor te kredise, per nje afat mesatar 20 vjecar, shkarkoni planin e amortizimit dhe vendosni shumen e kredise (numrin e shenuar me te kuqe).

Kliko ketu për të shkarkuar planin e amortizimit!

Per me shume informacion, ju presim ne zyren e shitjeve te ndodhur prane objektit ose na kontaktoni ne info@koncept.al

Objekti ndodhet ne nje zone e qete me ajer te paster. Konceptimi si zone rezidenciale me katin perdhe sherbime dhe pjesen tjeter banim te jep nje zgjidhje me te plote te nevojave te perditshme.

Objekti eshte i rrethuar me gjelberim dhe ndertime te ulta. Vendosja tarracore mundeson ballkonet panoramike ku mund te shijoni nje mbasdite te kendshme me te afermit tuaj.

 

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites