You are here

A ka ulje dhe sa?

Cmimi final eshte ne varesi te menyres se pageses. Ne qofte se paguani 95% te shumes me lidhjen e kontrates, mund te arrini deri ne 700 Euro/m2 gjithmone ne varesi te njesise qe keni zgjedhur.

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites