You are here

A mund te ndihmohem nga ju dhe cfare procedurash duhen ndjekur per te marre kredi?

Kontakt mundeson financimin ne deri 70% te shumes nepermjet nje produkti kreditimi specifik ne Union Bank. Per te patur nje informacion per kestin mujor te kredise, per nje afat mesatar 20 vjecar, shkarkoni planin e amortizimit dhe vendosni shumen e kredise (numrin e shenuar me te kuqe).

Kliko ketu për të shkarkuar planin e amortizimit!

Per me shume informacion, ju presim ne zyren e shitjeve te ndodhur prane objektit ose na kontaktoni ne info@koncept.al

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites