You are here

Njësi parkimi 4107

Me nje projekt unik ne garazhde dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar aksesin ne parkime gjate gjithe gjatesise.

Karakteristikat:

Tipi: 
Parkim
Shkalla: 
4
Kati: 
-1
Sipërfaqja: 
28.0 m 2
Sipërfaqe Neto: 
10.9 m 2
Sipërfaqe Shërbimi: 
17.1 m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Agjenti Immobiliar: Enkeleide Davidhi

(+355) 068 90 22 933

info@koncept.al

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites