You are here

Njësi Shërbimi 3115

Vendndodhja e kompleksit dhe struktura e tij e vecantë, së bashku me pamjen e këndshme, të ofrojnë vendin perfekt për aktivitete shërbimesh. Hapësirat përreth, të sistemuara dhe të gjelbëruara, u mundësojnë këtyre të fundit, marrëdhënien e nevojshme me dritën dhe natyrën.

Karakteristikat:

Tipi: 
Dyqane
Shkalla: 
3
Kati: 
-1
Sipërfaqe Individuale: 
64.9 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
12.0 m 2
Sipërfaqe e Verandës: 
14.6 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
91.5 m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Agjenti Immobiliar: Enkeleide Davidhi

+355 68 20 29 807

info@kontakt.al

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites