You are here

Njësi shitje 404

Qyteti Studenti” eshte nje nga pikat me te gjalla e me te gezueshme te Tiranes. Ky kompleks, me strukturen e vet te vecante, me diferencat ne lartesi, me hapesiren komerciale qe shtrihet ne disa nivele dhe me pamjen e kendshme, do te jete vendi perfekt per aktivitete sherbimesh. Hapesirat e rregulluara perreth, oborret dhe gjelberimi u shtojne ketyre hapesirave marrdhenien e nevojshme me natyren dhe driten.

Karakteristikat:

Tipi: 
Dyqane
Shkalla: 
4
Kati: 
0
Sipërfaqja: 
113.2 m 2
Sipërfaqe Neto: 
98.4 m 2
Sipërfaqe Shërbimi: 
8.8 m 2
Sipërfaqe Verande: 
6.0 m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Agjenti Immobiliar: Enkeleide Davidhi

(+355) 068 90 22 933

info@koncept.al

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites