You are here

Njesi sherbimi 2016

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave.

Karakteristikat:

Tipi: 
Dyqane
Shkalla: 
2
Kati: 
-1
Sipërfaqja: 
35.4 m 2
Sipërfaqe Neto: 
22.0 m 2
Sipërfaqe Shërbimi: 
5.4 m 2
Sipërfaqe Verande: 
8.0 m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Agjenti Immobiliar: Enkeleide Davidhi

(+355) 068 90 22 933

info@koncept.al

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites