You are here

Vendndodhja

Kompleksi Rezidencial “AnA” ndodhet në një zonë panoramike rreth 6,000 m2 pranë “Qytetit Studenti”, me një orientim dhe pamje të mrekullueshme nga Jugu. Vetëm 15 minuta në këmbë nga Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, afër arterieve të komunikimit dhe pikave të rëndësishme për një zonë banimi cilësore, si shkolla, hapësira të gjelbra, zona argëtimi (Rr. “Elbasanit”, “Blloku”).

Zona ka favorin e ajrit të pastër, afër me zemrën e Tiranës, por mjaftueshëm larg për t’i shpëtuar trafikut, smogut dhe zhurmës së qytetit, një zonë pra mjaft e qetë dhe e sigurtë. 

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites