Ashensori

Nevoja për fasilitete në ndërtime, është një ndër pjesët më të rëndësishme sot, ndaj ashensorët që Kontakt përdor, sigurojnë një udhëtim të përshtatshëm, të sigurt dhe të besueshëm. Një shembull i implementimit të kësaj teknologjie, është kompleksi Magnet që zotëron sot ashensorët KONE, të cilët ndër të tjera janë edhe eko-efikas.

 

 

X

Çmimet

Apartamente nga:
700 Euro/m2

Dyqan nga:
500 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2