Ballkone

Nofulla metalike dhe montimi i kangjellave në brezin e betonit i cili i reziston goditjeve, na japin sigurinë maksimale për të konceptuar hapsirën përreth nesh pa kangjella që na bëjnë të ndihemi të kufizuar.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2