Davancalë ballkoni

Mermerët duhet të kontrollohen që të kenë përmasat e kërkuara dhe të mos jenë të cilflosura apo të dëmtuara. Të realizohet me kujdes nivelimi i sipërfaqes së parapetit duke ruajtur horizontalitetin dhe duke mos krijuar boshllëqe apo gropëza.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2