Dera e hyrjes në objekt

Kontakt ecën konform standardeve të cilësisë, duke ndërvepruar ngushtë me kompani lider të prodhimit të dyerve të blinduara për apartamente. Dyert e jashtme janë pjesë e paketës që Kontakt aplikon për izolimin termik dhe akustik të ambienteve të ndërtesës. Gjithashtu, përzgjedhja e këtyre dyerve është në harmoni me elementët e tjerë të kompozimit të korridorit dhe shkallës.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2