Dyer plastike

Dyert dhe dritaret duhet të sigurojnë mbrojtje efektive ndaj kushteve të pafavorshme të motit, zhurmave, dhe të kenë një raport të mirë në kosto-cilësi. Sistemet tona të dritareve dhe dyerve plastike janë dopio xham dhe të mbushur me gaz Argon midis tyre për termoizolim.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2