Dyer të jashtme

Thjeshtësia dhe dizajni i qartë i dyerve LEBO, një kompani që udhëton në 145 vitet e eksperiencës dhe cilësisë gjermane, janë përzgjedhur për t’i ofruar apartamenteve tuaja dyer të klasit të parë, me një cilësi të jashtëzakonshme. LEBO nuk e ka humbur pasionin për zejtarinë edhe sot, ndaj edhe Kontakt e ka zgjedhur si partner të besuar.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2