H/Z Ashensori

Ashensorët KONE në kompleksin AnA, janë të njohur për eko-efikasitetin e tyre të shkëlqyer, komoditetin në udhëtim dhe dizajnin frymëzues dhe fleksibël.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2