H/Z Mure podrumi

Delta-Terraxx ofron përdorim universal, siguri maksimale për muret e podrumit nga presioni hidrostatik i ujit dhe atij artezian. Faqja që përballet me tokën, formon një shtresë kullimi mbi të gjithë sipërfaqen, duke tejkaluar kërkesat e DIN 4095. Shtresat e gjeotekstileve mbajnë të pa bllokuar strukturën Dimple.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2