Kangjella në shkallë

Kontakt paraqet aftësinë e veçantë qe ka në lidhje me detajet e shkallëve të betonit. Gjithashtu dhe për strukturimin e pozicionit të një hapësire të veçantë në shkallët e betonit, ku asnjëherë nuk i bën ato të duken të rënda. Kur kombinohen me metal dhe pllaka graniti ato krijojnë një ngjitje komode dhe elegante. Parmakët krijojnë kufij hapësire elegante ndërkohë që gjithashtu sigurojnë mbështetje strukturore të besueshme. Një parmak i dizenjuar mirë mund të rrisë në mënyrë domethënëse pamjen e hapësirës duke përcaktuar saktësisht kufijtë e saj.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2