Laminat nënshtresë

Kontakt ofron një shtëpi të ngrohtë me dysheme të sofistikuar. Produktet e cilësisë së lartë të parketeve dhe laminatëve instalohen përmes procesit “Klik”, i cili i bën këto parkete të çmontueshëm me lehtësi dhe pa lënë gjurmë.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2