Muratura e tullës

Realizimi i mureve të brendshëm shpreh vëmendjen e veçantë që Kontakt i kushton modelimit të hapësirës. Specialistët e ndërtimit kujdesen për zbatimin sipas projektit për të ruajtur të plotë parametrat e izolimit termik dhe akustik. Tullat e rregullta të përdorura sigurojnë sipërfaqe uniforme të murit.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2