Pajisje sanitare

Kontakt ofron mundësinë e trajtimit të arkitekturës së interiorit në apartamente sipas kërkesave tuaja. Grupi i arkitektëve kujdeset për detajet e kompozimit duke ju referuar tendencave më të fundit të projektimit. Përzgjedhja e pllakave të tualetit, kombinimet e tyre e deri tek pajisjet hidrosanitare, e bëjnë shtëpinë tuaj të re, një vend relaksi dhe qetësie, ku e vetmja gjë që duhet të bëni është të merrni në dorë çelësat e apartamentit.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2