Shtrim tualeti

Veshja e mureve të tualeteve është një nga punimet me kujdesin më të veçantë nga Kontakt. Pllakat e përdorura, veç rolit të madh që kanë në mbrojtjen nga lagështia që krijohet në tualet, kanë gjithashtu vlera dekoruese dhe estetike sepse realizohen nga grupi i arkitektëve interiorë dhe zbatohen në mënyrë të përsosur nga inxhinierët zbatues.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2