Sistemimi i jashtëm

Në Kontakt, ndërtimi dashuron mjedisin dhe pikërisht për këtë arsye, grupi i agronomëve punojnë në çdo stinë të vitit për të sjellë natyrën më pranë projekteve tona.

 

 

X

Çmimet

Apartamente nga:
700 Euro/m2

Dyqan nga:
500 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2