Suvatim bojatisje

Lyerja e shtresave të brendshme realizohet me bojë plastike, e cila ka veti të pastrohet lehtë dhe është rezistente ndaj detergentëve larës. Kjo bojë ka veti hidroizoluese që mbajnë larg lagështinë dhe krijojnë një imazh uniformizues në hapësirën e brendshme të shtëpisë.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2