Vijëzim i parkimit

Diversiteti i çdo objekti dhe veçoritë e secilit prej ndërtimeve të realizuara nga kompania Kontakt, mbështeten nga një sinjalistikë e cila i përshtatet më së miri arkitekturës dhe sipërfaqes, por në të njejtën kohë shërben për të krijuar një dizajn të veçantë.

 

 

X

Çmimet

Dyqan nga:
800 Euro/m2

Garazhe & depo nga:
450 Euro/m2